Politika zasebnosti

O nas

Naša spletna stran je: www.bodisprememba.si.

Komentarji

Ko obiskovalci spletne strani komentirajo, se zbirajo podatki, prikazani v komentarjih in obiskovalčev IP naslov, kar pomaga slediti nezaželeni pošti.

Anonimna vez, ustvarjena z vašim email naslovom (hash), je lahko posredovana Gravatar službi z namenom, da se vidi, če jo uporabljate. Njihova politika zasebnosti je dosegljiva na: https://automattic.com/privacy/. Po potrditvi vašega komentarja je vaša slika profila vidna javno.

Mediji

Pri nalaganju slik na spletno stran se izogibajte nalaganju slik s podatki o lokaciji (WXIF GPS).

Piškotki

Če na našem spletnem mestu pustite komentar, se lahko odločite za shranjevanje svojega imena, e-poštnega naslova in spletnega mesta v piškotke. To je za vaše udobje, tako da vam ni treba znova izpolnjevati svojih podatkov, ko pustite nov komentar. Ti piškotki bodo trajali eno leto.

Katere podatke zbiramo in kako?

Osnovne informacije: ime in priimek
Kontaktni podatki: podjetje, kontaktno telefonsko številko, e-poštni naslov
Kako? Preko komunikacije z nami: vsebina e-pošte v e-poštnem sporočilu, shranjena v sistemih za pošiljanje e-pošte in CRM ter podatki, ki nam jih zaupate pri izpolnitvi obrazca na naši spletni strani.

Kako dolgo hranimo podatke?

Vaše podatke bomo hranili, dokler ne pride do preklica vašega soglasja ali zahteve po izbrisu. Po potrebi jih bomo uporabili za izpolnjevanje naših zakonskih obveznosti ali za morebitno reševanje sporov. Ko podatkov ne potrebujemo več, jih izbrišemo iz sistemov zbiranja podatkov.

Varovanje vaših osebnih podatkov

Vaše podatke varujemo kot strogo zaupne in se uporabljajo le za namene, s katerimi ste se strinjali in nam za to dali privoljenje. Podatki se uporabljajo predvsem za namene obveščanja in komuniciranja z vami. Vaš e-poštni naslov in tel. št. uporabljamo za pošiljanje obvestil, povezanih z našimi storitvami, ter sprotno komunikacijo.

Kako nas lahko kontaktirate?

Če imate kakršna koli vprašanja o tej politiki zasebnosti, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@bodisprememba.si.