“Kjer je trmoglavost, se pojavi zid; kjer je pripravljenost, se pojavi pot.”

Pri angelskem readingu gre za intuitivni vpogled v vaše življenje ali področje življenja, ki vas posebej, trenutno zanima. S pomočjo duhovnega vodstva, intuicije in orakeljskih kart vam predam angelska sporočila, vodstvo oz. življenjske usmeritve v zvezi z vašimi vprašanji, ki se navadno nanašajo na vaše sedanje življenje.

Vprašanja se lahko nanašajo na katerokoli področje iz vašega življenja:

–         družina, družinski odnosi, prijatelji,

–         partnerski/zakonski odnos,

–         služba/kariera,

–         odločitve/dileme

Pri readingu ne gre za napovedovanje vaše prihodnosti ali dejanj, ki bi jih morali narediti. Gre za pomoč pri pomembnih odločitvah, za spoznanje različnih možnosti, med katerimi lahko nato izbirate in ki vam lahko pomagajo olajšati vaše življenje, dileme, odločitve in prihodnost, za širše razumevanje dogodkov. Na osnovi sporočil dobite širšo sliko o vaših okoliščinah in situacijah, vi pa ste tisti, ki se odločite, katero pot oz. možnost v življenju boste izbrali. Saj veste, vsi smo soustvarjalci življenja…

KAKO POTEKA?

Tisti, ki ste v terapevtskem procesu, ste tega deležni tekom procesa.

Lahko pa pisno postavite eno ali dve vam pomembni vprašanji, ki se nanaša-ta na trenutne dogodke, odnose, situacije, težave, dileme… in ju pošljete na info@bodisprememba.si. Odgovore boste prejeli v krajšem času.